New World Creators

Pop-up Retraites

19 t/m 21 april en 13 t/m 15 september 2024

Twee weekenden zullen we op Camping Zonnehoeve in Oudenhoorn een Pop-up Retraite verzorgen! Het beloofd een warm bad te worden van gedeelde vriendschap en vriendelijkheid, samenzijn en inspiratie. 

Tijdens deze retraite kom je tot rust, ervaar je meer balans, maak je lol, ontmoet je gelijkgestemde mensen en raak je opnieuw geïnspireerd! Met elkaar creëren we een Nieuwe Wereld, eerst in het klein, dan in het groot. 

Meld je aan door ons een mailtje te sturen

(Wij bieden) Een inspirerend programma met: 

  • Vrijdagavond: Connecting Souls Cirkel
  • Zaterdagochtend: Mindful Yoga, Meditatie, Ademruimte
  • Zaterdagmiddag: Mannen- en vrouwencirkels
  • Zaterdagavond: Inspiratiesessie en Bohemian Fire (ecstatic dance)
  • Zondagochtend: Singing Cirkel

Tussen het programma door zijn er sessies te boeken voor Psych-K, Healing, Massage, Mindfulness of HSP-tips. 

Wil jij weer in jezelf te landen en meer je eigen innerlijke kracht  ervaren met gelijkgestemden? Wij verzorgen een veilige en warme bedding gevuld met liefde en verbinding in onze Pop-up Retraites.

 Vanuit bewustzijn, liefde en innerlijke kracht geven we onze wereld telkens opnieuw vorm. Kom het mee-maken! 

(Zelf regelen) Ecologische natuurcamping Zonnehoeve

Op deze heerlijke camping geniet je van het buiten zijn en de prachtige omgeving. Ruik de appelbloesem, wandel door de bloemen- en moestuin! Vanaf ongeveer € 35,- per persoon per nacht kun je dit weekend op Camping Zonnehoeve verblijven. Voor Early-birds (voor 1 maart aanmelden) is het ook mogelijk om een mooi plekje in het voedselbos uit te zoeken! 

Eten verzorg je zelf, je kunt wel bij aankomst op de camping aangeven dat je graag aanschuift bij de eetavonden of het ontbijt. Dat wordt verzorgd voor een vriendelijke prijs door kok Michelle! 

Meld je nu aan! 

Stuur een mail naar info@newworldcreators.nl om je in te schrijven! 

Als je je vóór 1 maart aanmeld voor de april-retraite dan betaal je slechts € 80,- voor het hele programma (vijf activiteiten). 

Na 1 maart is de reguliere prijs € 111,- voor het hele programma of € 25,- voor losse activiteiten. 

Je kunt naast het programma ook individuele sessies boeken om jouw retraite nog meer persoonlijke verdieping te geven. Deze kosten € 60,- voor 45 minuten. 

Na aanmelding is restitutie helaas niet mogelijk, maar je kunt natuurlijk wel iemand anders in jouw plaats laten gaan mocht je onverhoopt verhinderd zijn.