New World Creators

Workshop Waarachtige Communicatie

Heb je het gevoel dat er meer uit je relatie te halen valt? Deze workshop is voor alle stellen die weleens kampen met gedoe. Deze workshop wordt begeleid door Jasper en Forien.

We weten allemaal dat geen enkele relatie altijd ‘perfect’ is. En dat hoeft ook niet. Maar als je merkt dat je regelmatig in eindeloze discussies belandt, de verbinding met de ander niet meer voelt of je partner niet kan uitstaan, dan is het fijn om hier wat aan te kunnen doen. 

De tools hiervoor leer je in de workshop ‘Waarachtige communicatie’, gegeven door Jasper en Forien (ja, ook wij hebben ervaring met gedoe ;-). 

In deze workshop ga je met een aantal andere stellen aan de slag om het contact met je partner te verdiepen. Je krijgt achtergrond info over de werking van Waarachtige communicatie en we doen onder andere oefeningen in aandachtig luisteren, aanwezig zijn en het uiten van je verlangens. De oefeningen kun je thuis herhalen en daarmee werken aan een relatie met meer verbinding, liefde en oprechte aandacht voor elkaar. 

Forien
Is gecertificeerd Mindfulness- en compassietrainer, coach en trainer in het bedrijfsleven op de gebieden stressmanagement, persoonlijk leiderschap en communicatie. Ze heeft ruime ervaring in het begeleiden van zowel individuele trajecten als groepsprocessen en zij doet dit gepassioneerd, vanuit diep embodiment en van hart tot hart.

Jasper
Is energiewerker, coach en trainer. Hij geeft healings en readings zowel op individueel niveau als in relaties. Hij kan je in korte tijd een ander perspectief laten zien op jezelf en situaties waarin je je bevindt. Zijn werkwijze is gericht op verbinding, progressie en liefde. Door zijn niet oordelende en warme benadering voelen mensen zich snel comfortabel. 

Data en tijden: 

14 september, 9:30 – 12:30 (deel 1)

9 november, 9:30 – 12:30 (deel 2)

Locatie: De Comice in Harmelen

Kosten: € 175,- per koppel per deel.