New World Creators

Kernteam

Wij zijn een kleine groep gelijkgestemden die elkaar via via ontmoetten en binnen no time (ont)stond dit nieuwe concept in het voorjaar van 2023. Wij voelden allemaal de ‘spark of joy’ bij dit idee van New World Creators; een plek waar we samen kunnen komen en waar mensen hun persoonlijke quest naar ‘heling’ kunnen beginnen en voortzetten. We zijn concrete stappen gaan zetten, daar waar de energie heen stroomde. Binnen twee weken was New World Creators een feit; zo snel kunnen dingen dus gaan. Meer informatie over ons aanbod vind je hier. Neem contact op als je vragen hebt; we vertellen je er met liefde en plezier meer over.

Achtergrond en visie

We hebben als kernteam alle zes een eigen praktijk op het gebied van bewustzijnsontwikkeling en daarnaast een trainings- en coaching achtergrond in het bedrijfsleven. Wij zijn dagelijks bezig met persoonlijke ontwikkeling. Wij geloven in de kracht van het geheel; zowel privé als op je werk neem je jezelf  mee.

Als je ergens tegen aan loopt, dan begin je daar, dat is je startpunt. Het is belangrijk dat we hier tijd voor nemen, ruimte voor maken en de moeite nemen om daar gericht aandacht aan te besteden. Daar zit de werkelijke groei, ontwikkeling en bewustzijns- evolutie van de mens. Dat is wat we met elkaar te doen hebben in de tijd waarin we nu leven. Voor onszelf, voor elkaar en voor de planeet waarop we wonen

Forien van den Belt
www.forien.nl
06-46433009

Mijn naam is Forien van den Belt en toen ik heel jong was voelde ik dat dingen anders en beter moesten kunnen. Ik heb in mijn leven leuke maar ook veel heftige dingen meegemaakt, waardoor ik me al jong bewust werd van de dualiteit in de wereld; licht en donker. De twee zinnen waar ik nu naar leef en die ik mensen meegeef zijn; ‘Wat heb ik hier te leren?’ en ‘Wat is er wél mogelijk?’. Dit heeft niet alleen mij, maar ook de mensen met wie ik werk al veel mooie dingen gebracht.

Na een flinke omweg, waarin ik lange tijd vooral op mijn verstand overleefde in plaats van vanuit mijn hart leefde, ben ik weer uitgekomen bij mijn eerste kernidee, dit innerlijk weten van toen ik heel jong was; het kan écht anders en beter, het is geen fabeltje. Ik heb dat proces doorleefd en weet nu dat het anders kan. Van daaruit is New World Creators ontstaan, de volwassen versie.

Ik hoop je binnenkort te ontmoeten, laten we onze verhalen en dromen delen, welkom bij New World Creators!

Sanne Keulers
‘Krachtplek’ (info volgt)

Wat ik graag wil creëren, is een plek waar mensen kunnen “zijn”. Echt zichzelf “zijn”, met alle mooie en minder mooie kanten. De lastige zaken en hetgeen je enorm blij maakt. Een plek waar je helemaal jezelf mag en kan zijn. Ik geloof namelijk dat als je jezelf helemaal kunt (laten) zien, met alles wat er is, dat je steeds meer vrijheid gaat ervaren. Vrijheid als in rust, ontspanning en in meer keuze mogelijkheden hoe je met een situatie omgaat en hoe je ernaar kijkt. Hierdoor neemt de kwaliteit van je relaties enorm toe.

Het werken met mensen geeft mij ontzettend veel energie. In mijn trainingen vind ik het geweldig om mensen tools te geven om beter om te gaan met, voor hen, lastige situaties. Helaas leren we softskills nog steeds niet op school en roeien we met de riemen die we hebben in ons (werk)leven. Soms gaat dat goed en soms niet. Ik help mensen graag betere connecties aan te gaan met zichzelf en de ander. 

New World Creators zijn jij, ik, en wij allemaal. Laten we er samen een mooie wereld van maken.

 

Jasper Knaap
06-25010318
www.jasperknaap.nl

Met een nuchtere, praktische én holistische blik begeleid ik mensen op allerlei levensgebieden als coach en trainer. Tijdens sessies zet ik energiewerk in zoals healing, reading en meditatie.

Door het trainen van bewustwording en acceptatie kun je weer beter contact maken met jouw authentieke zelf. Je krijgt vanuit daar aanwijzingen voor richting en doelen. Dan kun je weer meer gaan leven vanuit autonomie, eigen innerlijke wijsheid en liefde.

Graag laat ik mensen een ander perspectief zien op het leven waar we ons in bevinden. Dan kunnen we bewegen van buiten naar binnen. Het is van onschatbare waarde om in contact te komen met je eigen innerlijk wezen dat zoveel wijsheid in zich meedraagt. Dan kun je daarna van binnen naar buiten leven, met minder angst en meer liefde.

Pop-Up Retraite

Emiel Vork
06-48956578
www.emielvork.com

Het motiveert mij om een steentje bij te dragen aan het mooier en fijner maken van onze wereld. Een eerste stap is bewust worden wie we zijn en wat we doen. Te accepteren en te houden van wie we zijn en wat het leven te bieden heeft. Die zelfliefde zie ik als voedingsbodem voor oprechte waardering en liefde voor elkaar en de wereld waarin we leven. 
Van nature ben ik een nieuwsgierig persoon met veel interesse in menselijk (en dierlijk) gedrag. Mijn hele leven heb ik een sterk gevoel van intuïtie ervaren maar pas op latere leeftijd ontdekt hoe veel het oplevert als ik dit volg. Uit ervaring weet ik ook hoe het voelt om hier niet naar te durven luisteren.  

Als coach begeleid ik mensen in een proces waarin onderzocht wordt welke drijfveren en behoeften er aanwezig zijn en op welke manieren hiernaar geleefd kan worden. Wat is je droom en hoe komt je daar? Hierbij staat de kracht om te accepteren wie je bent en wat je voelt centraal. 

Margriet Weehuizen
06-33053951
www.bloeifactor.com

Mijn naam ‘Margriet’ draag ik dankzij mijn oma Margriet. Zij wist als geen ander de familie te verbinden op haar eigenwijze manier. Ze had altijd wel een glimlach en een knipoog voor me klaar staan. Ik zie mezelf ook als een verbinder en eigenwijs. En knipogen? Ja, dat hoort ook zeker bij mij. Ik verbind mensen het liefste op een speelse en creatieve manier met elkaar, met mij en vooral met de al aanwezige potentie in zichzelf. Mijn verbeeldingskracht is groot en levendig. Dit zorgt ervoor dat wat ik ook organiseer – soft skills trainingen, theater, vrouwencirkels – dat het bruist van Margriet energie. Zo hebben we allemaal unieke ‘cadeautjes’ die we in ons meedragen. Waardoor we samen de wereld nog mooier en zachter maken. Ik noem dat zelf de ‘Bloeifactor’. Stel je voor wat er gebeurt als die krachten samen komen… dan krijg je de New World Creators!

Ik geniet er enorm van om aangesloten te zijn bij de New World Creators. Onze verbinding is vanaf het eerste moment zo voelbaar en warm. Ik draag daarom ook heel graag met mijn bloeikracht bij aan het verder ontwikkelen van de New World Creators en ben natuurlijk heel benieuwd wanneer ik jou en jouw bloeifactor mag ontmoeten! Kun je niet wachten tot een volgend event? Je kunt me altijd een berichtje sturen.

Ik wens je in dit moment van lezen een dag vol zachtkracht en verbinding.

Danny Selens

Info volgt nog 😉